Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor úr!
28 éves nő vagyok, van egy 2 éves kislányom. Császárral szültem. Születése után pár hónappal vettem észre, hogy a pisilés hosszabb ideig tart, mert megmarad az inger és 1-1 csepp még jön. Azt mondta a nőgyógyász, hogy ez abba fog majd maradni. 1 hónapja vissza mentem a nőgyógyászhoz mert ez a panaszom addig fajult, hogy egy pisilés 5 percbe is bele tellik. Rendesen kipisilem magam viszont ahogy állnék fel, olyan mint ha még pisilnem kellene és 1-1 cseppet ki is jön, a gond az, hogy erre már rá is feszülök és idegesen ülök már le a wc-re. Ha már érzem, hogy pisilni kell akkor már kicsit stresszes vagyok, hogy megint meddig leszek bent. De a végén mikor kimegyek akkor már, mivel mással foglalkozok így elmúlik az inger is. Gyakrabban nem járok pisilni, vissza is tudom tartani, állandó pisilési ingerem nincs, naponta a 2 liter víz meg van. A nőgyógyász mondta, hogy az izmok tartanak. Ő úgy látja, hogy a hugyhólyagom is rendben van. Semmi elváltozást nem talált. Ön szerint mi lehet a probléma? Milyen vizsgálatra lenne szükség? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Hölgyem!

Urológiai vizsgálatot javaslok.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK