Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
A problémám 3 éve kezdődött. Egy erős fájdalom jelentkezett a makk hátsó részén, a fék mellett. Elmentem urologiara, semmit nem találtak, nem tudják mitől fájt. Másnap véres, gennyes váladék jött ki egy sebből, a makkból, mondanom sem kell nagyon megijedtem, rohantam a bőrgyógyászatra, ahol vettek mintát és végülis bakteriális fertőzés. Kaptam rá antibiotikumot, krémet, kamilla stb. Most jelenleg egy lyuk van azon a régi sebes részen és belül a makkon belül mintha egy hosszúkás betokosodott valami lenne, ami a lyuk irányába mintha ki lehetne nyomni, de ha sokat nyomogatom akkor utána nem erősen de enyhén fáj a makk. Voltam azóta 2 másik urologusnal, hegesedést mondott az egyik. Hogy az csak heg, és ne foglalkozzak vele. Engem ez nagyon zavar hogy nyomásra fajdalmassá válik és biztos szeretnék lenni benne hogy nincs a makkon belül valami. Egy betokosodott szőr pl. Vagy rák lehet ez a leírtak alapján?

A szőrt azért mondom, mert a fitymámon két helyen szőr nőtt be, és az egyik urologus azt mondta hogy ez nagyon ritka, magzat korban oda keveredett olyan rész aminek nem kellett volna. Na most szerintem elképzelhető hogy nem csak a fitymán van ez nekem hanem az előbb említett makkon belül is. Mit gondol erről? Létezik erre valamilyen röntgen? Amivel meg lehet nézni mi van belül? Köszönöm válaszát előre is, Róbert
Tisztelt Uram!

Fizikális vizsgálat alapján tudnék érdemben véleményt mondani, de ultrahang és esetleg MR-vizsgálat szóba jön.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK

Kedves Páciensünk!

Örömmel osztjuk meg, hogy az Urológiai Központ Kolosy téri rendelőjében július és augusztus hónapban felújítási munkálatokat végzünk a magas színvonalú páciensellátás érdekében. Ezalatt az időszak alatt Kolosy téri rendelőnkben dolgozó orvosaink az Urológiai Központ Széna téri és Bosnyák téri rendelőiben várják a Pácienseket!

Ostrom utcai rendelő orvosai | 1015 Budapest, Ostrom utca 16. földszint 6-osrendelő:

Bosnyák téri rendelő orvosai | 1147 Budapest, Csömöri út 18. :

Amennyiben további információra van szüksége kérjük írjon az info@urologiaikozpont.hu e-mail címre vagy hívja a +36 30 512 1375-ös telefonszámot!

Megértését ezúton is köszönjük szépen!

Urológiai Központ csapata