Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

2007-ben volt prosztata eltávolításom rosszindulatú daganat miatt. A pandémia miatt kb.2.5 éve nem voltam kontrollon. A körzeti orvos a jogosítvány miatti megjelenésemen rám nézett, mondott valami A betűvel kezdődő diagnózist, arról, hogy a szemem sápadt állapotú, ami súlyos urológiai gondra utal. Ez sarlatánság, vagy tényleg lehet ebből következtetni bármire ? 77 évesen ezt komolyan kellene venni ? Beutalót nem adott. A választ köszönöm.
Tisztelt Uram!

A szeme sápadt állapotából valószínűleg anemiára az-az vérszegénységre következtethetett, amelynek nagyon sok oka lehet, akár urológiai is. Egyébként is indokolt a kontroll.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK