Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm!Rendszeresen járok urológus szakorvoshoz. Olyan problémát is jeleztem orvosom felé,hogy merevedési problémám is van. Teljes kivizsgálást kért ami hasi ultrahang,vérvétel,tesztoszteron ,here ultrahang és mindent amit lehet,de a leletek mind jók.Évente járok hozzá kontrollra ,írt fel Erasilton50mg,de ettől erős fejfájásom volt amit jeleztem felé,így egy másikat írt helyette Sildegra,de attól tartva,hogy ez is olyan reakciót váltana ki mint az előző ,így nem alkalmaztam. Nincs állandó partnerem már évek óta,mert tartok attól,hogy kudarcot vallok a partnerem előtt,így sajnos nincs partnerem! Reggeli merevedésem sincs és ha van az is kicsi,rövid ideig tart. Októberben ismét mennem kell az orvosomhoz kontrollra. Nem tudom mit tehetnék 51-éves vagyok,de ez 6-8 éve kísért!Háziorvosom minden leletem nyomon követ,mert rendszeresen szedek különböző gyógyszert köztük vérnyomásra Tolura 80mg,Bisoprolol-ratiopharm5mg,Yarocen30mg,Frontin0,5mg,Amilozid-teva és Levetiracetam sandoz 1000mg. Nem tudom,hogy egyszer élhetek-e még rendes szexuális életet,ha igen akkor hogyan!Heteroszexuális vagyok ami fontos a kérdésemnél. Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Kérdező,

A merevedési zavart gyógyszer mellékhatás is okozhatta. Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK