Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

24 napja volt TURP műtétem. Azóta nem tudom kontrollálni a vizeletemet napközben, főleg séta közben űrül ki magától.
Fekvés közben kicsit jobb a helyzet, kevésbé ürül ki.
Esténként fekvés során, amikor kicsit jobban megtelik a hólyag, akkor el tudok menni a mosdóba, és valamennyire jobban tudom kontrollálni a vizeletem ürítését.
A műtét óta (24 nap) nem tapasztaltam lényegi javulást. Fájdalom, vérzés nincsen.
Lelkileg megvisel a helyzet.
Mi lehet a probléma? Mit lehet tenni?
Tisztelt kérdező!

TURP után gyakran előfordul ilyen tünet, amely általában el szokott múlni. Óvatos gátizom tornát lehet végezni. Amennyiben továbbra is fennállnak a panaszok, forduljon operáló orvosához.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK