Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Olyan problémám lenne hogy volt egy prosztata gyulladasom vagyis az urologus azt mondta kaptam ra zinnat 500 at 2 hetig kellett szednem ami hasznalt is aztan megfaztam de a zinnatot abbahagytam es neocitrant szedtem majd mikor jobban lettem elkezdtem ismet a zinnatot szedni az orvos keresere nem szexeltem 2 hetig majd ugye ez tortent kozbe utana volt egy baratsag extrakkal kapcsolatom ahol ovszert hasznaltunk utana elhagytuk es most az a problemam hogy merev allapotban ha elmegyek alig akar sperma jonni vagy semmi nem jon viszont ha abba marad a merevedes kifolyik az osszes.
Esetleg erre gyogyszert tud mondani vagy mit javasol? Koszonom a valaszat!
Tisztelt Kérdező,

Elég szokatlan panasz. Vizsgálatot javaslok rendelőinkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a növekvő légúti megbetegedések száma miatt rendelőinkben újra kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!