Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Szép napot! Most van az első komolyabb kapcsolatom és arra eszméltem rá, hogy évek óta valami nincs rendben velem. 24 éves szűz vagyok eddig pornót néztem illetve rendszeresen maszturbáltam. Urológusnál voltam minden rendben talált szóval szervi bajom nincs. Az a problémám, hogy a merevedést nem bírom fenntartani, nagyjából 20-30 másodpercig áll majd kezd lelankadni maszturbálás közben is, ha kicsit húzogatok rajta akkor újra 20-30 másodpercig áll és mindig a végén meghúzogatom csak így vagyok képes fenntartani. Barátnőmmel nem jött össze az első alkalom mivel felállt csak lelankadt és nagyon ideges lettem. Volt olyan miközben 2-3 napot kihagytam a maszturbálást működött 1 alkalommal állt nagyon sokáig fizikai inger nélkül, nagyjából egy hónap alatt hatszor sikerült elérni 2-3 nap kihagyásokkal. Nagyon fontos lenne számomra hogy ez a probléma megoldódjon, Előre is köszönöm a segítséget.
Tisztelt Kérdező,

Egy vizsgálatot javaslok rendelőinkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo


SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK