Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztel Doktor Úr!

22 éves vagyok, lassan egy éve küzdök az alábbi problémával. Eleinte azt vettem észre, hogy átlátszó váladék jön a péniszemből spontán, majd libidóm is csökkent, hugycső nyílás mellett piros volt, Felkerestem orvost elsőkörben vizeletet vettek ott Enterobacter sp. csira szám 10^2 mutatott majd mivel nem javult a helyzet hugycső váladékot vettek ahol Klebsiella oxycata 10^2 és Proteus mirabilist 10^2 lett kimutatva, illetve ejakulátumból szintén Klebsiella o. 10^5 és Proteus m. 10^5 illetve Candida albicans 10^3. Először kaptam Doxicyclint utána Savulint, Augmentint és utána Levoxat. A problémám viszont nem szűnt meg. Ezek alapján ebből mennyire nehéz meggyógyúlni? Kicsit tanácstalan vagyok már. Van esetleg olyan dolog amire figyeljek és segíthet? Illetve hasam is szokott fájni, ez összefüggésben lehet ezzel?

Választ előre is nagyon köszönöm!
Tisztelt Kérdező,

Lehet, hogy inkább pszichés oka van a panaszainak, de egy vizsgálatot javaslok rendelőinkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK

Kedves Páciensünk!

Örömmel osztjuk meg, hogy az Urológiai Központ Kolosy téri rendelőjében július és augusztus hónapban felújítási munkálatokat végzünk a magas színvonalú páciensellátás érdekében. Ezalatt az időszak alatt Kolosy téri rendelőnkben dolgozó orvosaink az Urológiai Központ Széna téri és Bosnyák téri rendelőiben várják a Pácienseket!

Ostrom utcai rendelő orvosai | 1015 Budapest, Ostrom utca 16. földszint 6-osrendelő:

Bosnyák téri rendelő orvosai | 1147 Budapest, Csömöri út 18. :

Amennyiben további információra van szüksége kérjük írjon az info@urologiaikozpont.hu e-mail címre vagy hívja a +36 30 512 1375-ös telefonszámot!

Megértését ezúton is köszönjük szépen!

Urológiai Központ csapata