Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Urológiai Központ!

Vidéki nagyvárosban élő, irodai munkát végző, 63 éves férfi vagyok. Húsz éve diagnosztizáltak nálam magas vérnyomás betegséget, melyre azóta is folyamatosan gyógyszereket szedek. A pillanatnyilag szedett gyógyszereim: napi egy tabletta Condor 5 mg, Tolura 80 mg és Tolucombi 80 mg/12, 5 mg. E gyógyszerek hatására a vérnyomásom hosszú évek óta tökéletesen rendben van. E mellett a magas koleszterinszint ellen napi 20 mg Zocor Forte tablettát szedek. 2002-ben a bal-, 2005-ben pedig a jobb alsó lábszáramban mélyvénás trombózist diagnosztizáltak, melyek miatt folyamatosan és rendszeresen napi 3 mg Syncumar a gyógyszerem. Merevedési problémáim tíz éve jelentkeztek. Urológushoz fordultam és azóta az orvos tanácsára Viagrát, kb. egy éve pedig Silderec-et szedek. Hét-nyolc évig a szexuális együttlétek előtt egy 50 mg-os tablettát, azt követően pedig - a mai napon is - 100 mg-os tablettát veszek be. Sokáig minden rendben volt, de úgy három-négy hónapja a potencianövelő gyógyszer szedése mellett újból elég komoly merevedési problémák jelentkeztek nálam. Néha azért valahogy eljutok az ejakulációig és a magömlésig, de csak nagy nehézségek által. Lelki, pszichés, munkahelyi vagy magánéleti gondjaim nincsenek, harmonikus házasságban, rendezett körülmények között élek. A szexuális partnerem kizárólag a feleségem, akivel hetente egy alkalommal élek házaséletet. Legutóbb tavaly novemberben voltam laborvizsgálaton, ahol a tesztoszteron szintem 14,78 nmol/L volt.

Tisztelt Urológiai Központ!

A leírtak okán eléggé el vagyok keseredve, nem gondoltam volna, hogy már ebben a korban lassan fel kell adnom a szexuális életet és el kell búcsúznom a férfiasságomtól. Tessék mondani, mit lehet ilyenkor tenni? Önök mit tanácsolnak, mit javasolnak?
Tisztelt Uram!

Ha ezek a gyógyszerek nem megfelelőek, véleményem szerint frissíteni kell. Ki lehet próbálni más fajta gyógyszereket is.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok