Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Szèp napot!
Két héttel ezelőtt voltam egy teljesen hagyományos thai masszázson, ahol egy első ránézésre bár tisztának tűnő, ám utólag megkèrdőjelezhető tisztaságú helyen mesztelen voltam.
Másnap enyhe égő érzést éreztem a péniszemben, ami igazságszerint se fájdalommal, se viszketéssel, se semmilyen más tünettel nem járt ezért nem is tulajdonitottam mindennek túlzott jelentőségét (de ez olykor eszembe jut és rájövök hogy bár nagyon enyhén de a mai napig jelen van).
Egy héttel ezelőtt elkezdtem viszketni (a hátam, a karom, a mellkasam, a hasam, a lábam), a bőröm pedig nagyon érzékennyè vált, ha megvakarom, egyből teljesen kivörösödik. Olyan érzésem van mintha a napon megègtem volna. Valamelyik nap apró piros kiütések is megjelentek a viszketés helyén, be is jelentkeztem bőrgyógyászhoz, de egy órán belül ezek teljesen el is tűntek, ezért (tekintve hogy semmilyen szemmel látható tünetem nem maradt) a vizsgálatot végül lemondtam. Soha semmire sem voltam allergiás. Néhány napja elkezdtek az arcomon pattanások megjelenni, erre szintén legalább tíz éve nem volt példa.
Ma reggel arra lettem figyelmes hogy a péniszem alatt, ahol a herezacskóm elkezdődik egy leginkább horzsolásra hasonlító sérülést fedeztem fel.
Tekintve hogy hajlamos vagyok túlaggodni a dolgokat, mostanáig próbáltam elhinni hogy csak az elmém generálja ezt az egészet, de attól tartok valami komolyabb húzódik meg a háttérben.
Abban kérném segítségét, hogy esetemben hol érdemes elindulni, milyen orvos felkeresèse, milyen jellegű vizsgálatok elvégzése ajánlott.
Köszönettel :
Dr. Vincze Péter
Tisztelt Uram,

Tanácsolom, hogy panaszaival, keresse fel bőrgyógyászati szakrendelésünket.
https://www.anyajegyszurokozpont.hu/munkatarsak

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK