Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Kérdésem a következő lenne.Két hete alsó és felső légúti panasszal fordultam háziorvoshoz. Aznap lázam is volt.Lent égő szúró érzés vizeléskor. Erre Leflokin 500mg egy héten át szedése mellette tőzegáfonya és urostamollal.tünetek enyhültek de nem volt olyan mint régen.Rá két hétre Pénteken urologia ahol vizeletet vittem minden rendben.herék rendben és prosztata is.ultrahang ahol nem láttak elvaltozást a veséknék húgyhólyag rendben. Vizelési inger még mindig fent áll. Szeretkezésnél az ondó sűrűsége azóta vízesebb és hamarabb is elmegyek mint előtte.
Mit tegyek? Mi lehet a baj amit nem vettek észre hova forduljak
Tisztelt Uram,

panaszainak okát esetlegesen megfelelő mintavétellel igazolni tudjuk.

Kérem keresse fel rendelésünket.


Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK