Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Mélyen Tisztelt Doktor Úr!
44 éves nő vagyok.Ma voltam hólyagtükrözésen,amin látható volt a gombásodás és mellette a doktor úr egy 5 mm-es polipot is megállapitott.Kérdésemre,hogy jóindulatú polip-e,azt a választ kaptam,hogy ritka hogybanhólyagban lévő polip jóindulatú elváltozás.Párbhét múlva kimetszésre kerül.Mivel már volt pajzsmirigyrákom eléggé megrémültem.A kérdésem,hogy tényleg kevés az esélyem,hogy ez a kicsi elváltozás jóindulatú?Előre is köszönöm válaszát!
Tisztelt Uram!

Ehhez a pontos választ az eltávolított anyag szövettani eredménye után kapjuk meg.

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK