Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tiszelt Doktor Úr!

24 éves férfi vagyok és a következő kérdés merült fel bennem. Vizelésürítés után rendszeresen szokott 1-2 csepp vizelet az alsóneműmben landolni. Ez normális? (Korábban voltam már urológusnál prosztatagyulladás miatt, ami már megszűnt. Volt fizikai vizsgálat(prosztata), pénisz és herék fizikai vizsgálata és vizeletvizsgálat is. Ezek közül csak a prosztatagyulladás volt a diagnózis és minden egyéb vizsgálat rendben volt.) Mit lehetne tenni a visszatérő vizeletcseppek ellen?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát!
Tisztelt Uram,

erre van - létezik tevékenység, amivel a panaszok megszüntethetők. Ennek bemutatására, megbeszélésére, kérem keressen fel rendelésemen.


https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan

Üdvözlettel:
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK