Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!
56 éves vagyok és évente járok prosztata szűrésre. Eddig minden leletem rendben van. Egy ideje anti depreszánst szedek ( scypa, vagy escitil. és 0,25 frontint) Az lenne a kérdésem, hogy ezek a gyógyszerek a következő vérvételnél a PSA értékét nem tudják -e beolyásolni, akár fals, nem valós olyan irányba, hogy rossz eredmény jöjjön ki, ezzel tévesen tájékoztasson?
Tisztelt Uram,

nincs tudomásom arról, hogy a felsorolt gyógyszerek befolyásolnák a PSA szintjét.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok
