Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr,
A páromnal alhasi,,derektaji fájdalommal kezdődő majd here duzzanat amitől már fel sem tud kelni.Vizelés után valami fehéres váladék is távozik. Állítás szerint nem az első eset és majd úgyis el múlik - mondja ő- de ez alkalommal padlóra küldte és mozdulni se bír.
Kérem mondja mit tegyek
Ezer koszonet a nevében is
Kitty
Kedves Kitty!

Mindenképpen szakorvosi vizsgálat szükséges ahhoz, hogy segíteni tudjunk.
Konzílium, ultrahang (here és hasi) esetleg STD szűrés is javasolt!

Üdvözlettel!
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok