Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm Dr úr!
Szeretném megkérdezni fájhat e a hasizmom a suprax antibiotikumtól? 1hónapja sürü pisilésem van,akkor a háziorvosom antibiotikumot írt.nőgyógyász,negatív mindenszempotból.Urológián 1hete írták fel supraxot,de fáj a hasfal belülről ,olyan izomláz tünetek vannak.a sok pisilés szoringatások viselték volna meg vagy valami más baj van? 1 hét múlva kontrol,vizelet ellenőrzése miatt.
Köszönöm ha elolvassa és a válaszát! Tisztelettel...
Tisztelt Hölgyem!

A Supraxtól nem tudok izomlázas melléktünetet.
De! Javasolnám a vizelési panasz miatt keresse fel, mert előfordulhat, hogy az intim flórája a sok antibiotikumtól kedvezőtlen irányba mozdult el.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK