Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor! 2hete császármetszést végeztek rajtam! A baba jól van,de nekem sajnos megvágtâk a húgyhólyagom! 4-5cm vágás,azt mondták! Azóta kateter van fent! Kérdésem az lenne,hogy helyre jonn a hólyagom rendesen,úgy fog e működni mint régen? És hosszútavon,a későbbiekben sem lesz vele probléma? Esetleg egy felfazas nem okozhat később újabb gondokat így hogy sérült? Nagyon aggodok! Tisztelettel:Dne
Tisztelt Asszonyom,

A korrekt ellátás esetén a katéter eltávolítását követően az eredeti helyzet visszaáll és panaszmentessé válik.
Tanácsolom, hogy a katéter eltávolítását követően végeztessen egy vizelettenyésztéses vizsgálatot és ha kell célzottan antibiotikumos kezelést.
Ha gyógyszert kell szedni, párhuzamosan szedjen vény nélül beszerezhető BONOLACT FEMINA PRO-t (2x ) tablettát. Valamint javasolt az intimtorna végzése.

Jó egészséget önöknek!
Tisztelettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK