Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

10 evvel ezelott vesekovet allapitottak meg ,de nagy meretunek iteltek ,nyugalmi helyzetben van ,mondta az orvos hagyni kell. Egy rutin ultrahangpar napja vizsgalat vesekovet 18mm es CT egy tomeget lat ! Lehet hogy betokosodott a veseko .?Koszonom valaszat!
Tisztelt Hölgyem!

A nyugalmi vesekő általában fájdalmat nem okoz, de krónikus gyulladást tart fenn, ezért időszakosan kontroll vizsgálatot tartok szükségesnek.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK