Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt doktorúr!

Nemrégiben hasi fájdalmak miatt voltam Mr vizsgálaton ahol a következőket írták:
A részlegesen extrarenalis helyzetû pyelon jobb oldalon 22 mm, bal oldalon 17 mm harántátmérõjû. a vesék normális helyzetűek és méretűek!
A kismedencében minimális mennyiségű hasi folyadék látható!
A kérdésem hogy mit jelentene és okozhatja ez a hasi panaszaimat?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel
A veseüregrendszerének típusa normális variáns, ha nincs elfolyási akadály, akkor ez a fajta üregrendszer típus panaszát nem magyarázza. a vesevezetékek állapotáról nincs ismeretem, tehát pontosan nem tudom megválaszolni kérdését, így amennyiben további kérdése van, várom Önt személyes konzultációra a leleteivel.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok