Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr! A következő lenne a problémám: 22 éves fiatal srác vagyok és már rég óta fennálló vizelési problémákkal küzdök ami azt jelenti ,hogy minden fél órában járom a WC t. Esténként többször is ki kell menem.... Ez mellett még több mint 3 éve refluxos vagyok , amire szedem a gyógyszert plusz alhasi problémáim vannak! Hasi ultrahangon voltam ott minden negatív volt. Az lenne a kérdésem Doktor Úr hogy pontosan milyen vizsgálatokat tud ajánlani a problémáimra? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Lajos
Tisztelt Uram!

Figyelmes panaszfelmérés és alapos konzílium mellett műszeres vizsgálat is szükségessé válhat, hogy a megfelelő kezelést megkaphassa.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a növekvő légúti megbetegedések száma miatt rendelőinkben újra kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!