Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

40 éves férfi vagyok. Jelenleg pánikbeteg és depressziós gyomor és bélpanaszok miatt. Kivizsgálás folyamatban. Korábban diagnosztizáltak a vizeletben ureoplasma baktériumot de az már eltűnt. Jelenleg a vizelet nehezebben indul meg, de ami van az mindig kifolyik. Nem véres, nem fáj, nem gennyes...háziorvosnál is ellenőriztük vizelet teszt, nem volt vele probléma. (egy valami pici kereszt volt). Este van néha hogy ki kell mennem többször toalettre vizelni. Amúgy direkt nem is erőltetem hogy nagy nyomással jöjjön a hasam miatt. Lehet ezen probléma a depresszio miatt, a szorongó test miatt? Szexuális tevékenység is teljesen lecsökkent a problémáim miatt, ezen rész abszolut nincs előtérben jelenleg. Nagy baj hogy sperma ürítés régen kb másfél hónapja nem történt? Egyébként ingerem sincs rá, meg a pulzusom is annyira megy hogy nekem minden megerőltető most, keveset tudok enni és szédelgem. A lélek sem visz rá... sajnos. Lehet ilyenkor szedni saballot vagy kis füzike cseppeket? Válaszát köszönöm. Tisztelettel.
Tisztelt Uram,

A panaszai pontos tisztázására két javaslatom van.
Az első, hogy keressen fel rendelésemen.
A második pedig az lenne a leírtak alapján, hogy tanácsos lenne esetleges pszichés kórkép felkutatását elindítani.

Üdvözlettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK