Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Urológia!
Fizikális, ultrahang és CT leleteim alapján azt állapitotta meg az urológus, hogy a hólyagomon kivül gyulladás-megvastagodás látható, valamint a vastagbélen is vannak kitüremkedések, így elküldött gasztroenterológushoz. Időpontot későbbre kaptam. Diétázom, kimélő étrend, a gyulladás miatt semmi tejtermék, minimális hús. Sok tőzegáfonya, rengeteg folyadék.
Széklet és vizelet rendben, vérzés nincs. Vizelet ürités végén néha gáz, buborék távozik a húgycsövön. Ez miatt nagyon aggódom, nem lesz baj? Mire számitsak?
Tisztelt Uram,

urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben:

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok