Jófej

Pontosan akkor hívtak be, amire meg volt beszélve az időpont, és Doktor Úr is nagyon jófej volt!

Alig kellett várni

Minden rendben zajlott. Várni szinte alig kellett.

Gyors és hatékony vizsgálat

Nagyon tetszett, hogy keveset kellett várni, gyors és hatékony volt a vizsgálat. Ajánlom másnak is!

Barátságos, őszinte

A Szakorvos segítségével szakértelmével és kiterjedt őszinte magyarázattal amit a diagnózisról kaptam Ajánlom mindenkinek. Az orvos barátságos őszinte és nagy szakmai tudással és felkészültséggel rendelkezik

Bizalmat sugárzó szakorvos

Jó humorú, bizalmat sugárzó szakorvos. Kényes problémámmal is bizalommal tudtam hozzá fordulni.

Téma szakértője

Kapcsolódó cikkeink

Meglehetősen ijesztő lehet, ha felfedezzük, hogy a vizeletünk zavarossá vált, sokan azonnal nemi betegségekre és veseproblémákra gyanakodnak. Dr. Rákász István, az Urológiai Központ szakorvosa szerint ezek valóban lehetséges okok, de a kivizsgálás során számos más problémára is fény derülhet.

Orvos válaszol

urealasma fertozes volt tavaly, most gomba van ,s sargas, atteszto folyas , doxycyclin jó r? Gomba ellen van szajon at szedheto s kú

dr. Rákász István
dr. Rákász István urológus
Tisztelt Ildikó!

Panaszainak leírása, inkább érintőleges.
Így mindenképpen azt javaslom, hogy forduljon orvoshoz. Elsősorban olyan szakrendelés lenne megfelelő, ahol a gombás vagy az esetleges ismételten jelenlévő ureaplasma szűrése (STD szűrés) megoldható. pl. nőgyógyászat, urológia.

Tisztelettel:

Kapcsolódó oldalak

Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös promlémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vizelési problémák

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Prima Medica