Férfi urológiai betegségek

Férfi urológiai betegségek

Szerző: Urológiai Központ Létrehozva: 2019.06.03 14:33 Módosítva: 2021.11.11 10:11

A húgyútakat, vagy nemi szerveket érintő problémák sajnos napjainkban eléggé tabu téma. Nem szeretjük felvállalni. Egy ideig igyekszünk elviselni, esetleg házi praktikákkal kezelni, de sokszor csak a legvégső esetben kérjük urológus szakorvos segítségét.

Az urológiai betegségek tünettana sok betegségnél igen hasonló, így nehéz laikusként megállípítani, hogy az egy kisebb elváltozás, vagy súlyos betegségre jellemző panasz. A betegségek nagy része egyszerűen és könnyen gyógyítható lenne gyógyszeres formában, ha időben, a tünetek megjelenése után keresnénk fel urológus szakorvost. Mivel halogatjuk az urológus felkeresését, így sok, komoly betegség csak előrehaladott stádiumban kerül diagnosztizálásra.

 

Férfiakra jellemző urológiai betegségek:

 

Ha bármilyen tünetet, vizelési panaszt, fájdalmat érez, mely urológiai problémára utalhat, mielőbb érdemes felkeresni Urológiai Központunkat.

Téma szakértői

Dr. Kállai László

Dr. Kállai László

urológus, sebész
Dr. Rákász István

Dr. Rákász István

urológus

Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészségközpontok

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a hatályban lévő jogszabályok szerint rendelőinkben továbbra is kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!